Keurmerkcommissie

De opgestelde eisen worden beheerd door een keurmerkcommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering van de toetsingen, de toetsingsfrequentie en eventuele wijzigingen of aanvullingen in de eisen. De commissie bestaat uit drie onafhankelijke personen.

Lorenzo Lede

Mijn naam is Lorenzo Lede en ben woonachtig in Zaandam. Op mijn 23ste ben ik als ondernemer gestart in de beveiligingswereld en ben inmiddels 14 jaar verder. Vanuit mijn bedrijf Strictly Security ben ik in verschillende branches terecht gekomen waaronder jeugdbegeleiding en Tour Management. Dit laatste heb ik samen met mijn Compagnon Colin George na 4 jaar werkervaring uitgebreid tot een uniek Tour Management bedrijf genaamd Strictly Tour & Security Management.

Vanuit deze hoedanigheid is er besloten om een keurmerk op te zetten om de kwaliteit van dit mooie vak te waarborgen en als trots commissielid zie ik hier samen met mijn collega’s op toe.

Babek Arjang Far

Ik ben Babek Arjang Far en oprichter van het entertainment bedrijf ROQ Music Group & At F1rst Group alsmede Manager van Jebroer & F1rstman / mede oprichter ROQ ’N Rolla Music & ROQ ’N Rolla Publishing.

Kelly Elfrink

Ik ben Kelly Michelle Elfrink, communicatieadviseur en persvoorlichter bij Rijkswaterstaat.